Segítünk Önnek pénzt termelni a professzionális Facebook marketing, PR, oldal- és hirdetéskezelés segítségével!

Jelenlegi szabad Ügyfélkapacitásunk

Ha szeretné kihasználni a Facebook-ban rejlő üzleti lehetőségeket, és pénzt termelni a Facebook segítségével, de Cégében nincs aki tud ezzel sikeresen foglalkozni, akkor Mi tudunk Önnek segíteni!

Posztok száma havonta

Ha szeretné kihasználni a Facebook-ban rejlő üzleti lehetőségeket, és pénzt termelni a Facebook segítségével, de Cégében nincs aki tud ezzel sikeresen foglalkozni, akkor Mi tudunk Önnek segíteni!

Jelenlegi szabad Ügyfélkapacitásunk

Posztok száma havonta

Váltsa valóra Céges álmait! Ebben tudunk segíteni

Minden időszaknak megvannak a legjobban termelő, és leginkább sikeres marketing eszközei. NEmrég a keresőoptimalizálás, azelőtt a banner hirdetések és még előtte az e-mail kampányok voltak az igazán sikeres marketing eszközök. Ma egyértelműen a legsikeresebb online marketing lehetőségeket a Facebook rejti magában. Mindenki a Facebook-on akar hirdetni, ott szeretne potenciális Ügyfeleket elérni.

Amennyiben Ön is szeretne részesedni a Facebook nyújtotta Vállalkozási sikerekben, akkor tudunk Önnek segíteni!

Találkozzunk a Marketing Expo-n!

Keresse kiállítói standunkat Magyarország legnagyobb KKV marketing rendezvényén!

Hogyan működik szolgáltatásunk?

1. Megrendelés

Az első lépés, hogy megrendeli szolgáltatáscsomagunkat, és ezzel már meg is tette a legfontosabb lépést, hogy bevételei gyarapodjanak a Facebook segítségével.

Nem kell semmilyen előképzettség, nincs feltétel, nem kell, hogy Ön már rendelkezzen Céges Facebook oldallal. Mi mindent elintézünk Önnek!

2. Facebook oldalának kezelése

Ezután teljes egészében kezeljük az Ön Facebook oldalát (beleértve a hirdetéseket, a marketing és PR tevékenységeket). A kezelés teljesen önállóan zajlik, vagyis Önnek semmilyen további dolga nincs az egyes posztok megírásával és egyéb teendőkkel kapcsolatban.

Mi intézünk mindent (természetesen az Ön felügyelete mellett).

3. Új Ügyfelek szállítása

Ezek után már “csak” kezelnie kell a segítségünkkel dinamikusan szállított új Ügyfeleit a Facebook-ról!

Az egyik legfantasztikusabb dolog a Facebook marketingben, hogy minden a befektetett munka exponenciálisan hozza meg a gyümölcsét. Minél több energiát fektetünk bele, hosszútávon annál több bevételt termel Önnek a Facebook oldal!

Felkeltettük érdeklődését? Rendelje meg most Facebook oldalkezelését!

Szolgáltatáscsomagunk részletes bemutatása:

Professzionális posztok írása

A Facebook-on rendkívül fontos a folyamatos posztolás, hogy élettel töltsük meg a Facebook oldalunkat. Ha most indultunk akkor is, de ha már nagyobb számú közösséget építettünk, akkor is. Éppen ezért mi hetente legalább 7 posztot készítünk Önnek!

Hirdetéskezelés

A Facebook bevételei gyakorlatilag kizárólag a hirdetésekből származnak. Ha jól belegondolunk ez két dolgot jelent: 1. A Facebook hirdetések pénzt termelnek. 2. Hirdetések nélkül ma már nincs sikeres Facebook oldal. Ezért mi a hirdetésekre specializálódtunk!

Látogatottság növelés

Ideális esetben a Facebook nem pusztán Önmagában termeli a bevételt. Posztjaink és hirdetéseink segítségével célunk az is, hogy minél több látogatót, ezáltal érdeklődőt szállítsunk Önnek weboldalára is (amennyiben van).

Rendszeres konzultáció

Ahhoz, hogy sikerrel tudjuk kezelni Facebook oldalát, nem pusztán a Facebook-hoz kell professzionálisan értenünk, hanem minél nagyobb rálátásunk kell legyen az Ön szakmájára is. Ehhez pedig rendszeres telefonos és folyamatos e-mailes konzultációt valósítunk meg.

Specialitás

Facebook szolgáltatáscsomagunk további elemei:

Képzett szakemberek

Képzett kommunikációs szakemberek által készített posztok készítése.

Hirdetéskezelés

Teljes körű hirdetéskezelés. Hirdetések elemzése, új hirdetési szövegek, képek kipróbálása, monitorozás, stb.

Cégre szabott képek

Cégéhez illeszkedő szerkesztett képek elhelyezése az oldalon.

Videókészítés

Akár céges videókészítéssel -ennek részleteiről kérjük, érdeklődjön!

Jogtiszta nyersanyagok

Kizárólag jogtiszta nyersanyagok használata.

Reakciókezelés

Üzenetek, reakciók megválaszolása, szükség esetén moderálása, továbbítása.

Kampánytuning

Támogatjuk az egyéb kampányait a Facebook-on keresztül.

Remarketing

Készítünk Önnek olyan kampányokat, amelyeket csak azok láthatnak, akik már látták az Ön weboldalát.

Cégfilozófiánkról

Az Ön sikeréért dolgozunk!

Az általunk kezelt Facebook oldalaknak egyetlen célja van: valamilyen formában, hosszútávon több bevételt termelni Önnek!
Szakképzett Munkatársaink folyamatosan ezen dolgoznak. Legyen szó hirdetések kezeléséről, posztok írásáról vagy éppen egy elégedetlen vásárló lekezeléséről, folyamatosan ez a cél lebeg szemünk előtt. Ehhez rendszeresen tartunk team meetingeket, melyeken szakértői csapatunk közösen dolgozik az Ön Facebook oldalának minél jövedelmezőbbé tételén.

Ön szeretné, ha egy szakértő, elkötelezett, ugyanakkor mindenféle szempontból korrekt csapat kezelné Facebook oldalát? Ha igen, akkor válasszon minket!

Folyamatosan elemezzük az eredményeket!

Az Ön Facebook oldalának sikere érdekében folyamatosan monitorozzuk az eredményeket és optimalizáljuk azokat a legjobb ár/érték arányú szolgáltatás megvalósításához ezen a piacon. Ehhez elemzéseket készítünk, statisztikákat és like-arányokat vizsgálunk, továbbá természetesen rendszeresen megkérdezzük Önt, hogyan látja Facebook oldalát, és hogyan szeretné látni azt a jövőben. Többek között ez a kulcsa sikerünknek!

Amennyiben olyan csapatot keres, akik lelkiismeretesen kielemzik az eredményeket és ezek alapján egy közösen meghatározott stratégia mentén valósítják meg a Facebook oldalának kezelését, akkor próbáljon ki minket!

Csaknem 100 Ügyfelünk Céges Facebook oldalát kezeljük sikerrel!

Felkeltettük érdeklődését? Rendelje meg most!

Like gyűjtés “okosan”

Az elsődleges célunk nem a Like-olók darabszámának irreális és felesleges mértékű növelése. Mi bevételt akarunk Önnek termelni, és sokan azt hiszik, hogy ennek a módja a Facebook-on a hatalmas Like-oló számok elérése. Mi ezzel szemben abban hiszünk, hogy releváns Like-okat kell gyűjteni. Nem hiszünk az “indián neves” Like gyűjtésben. Mi úgy dolgozunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. Természetesen örülünk a Like-oknak is, de nem ez a célunk, hanem az Ön bevételnövekedése!

Ha olyan csapatot szeretne, akik csak legális eszközökkel és csak az Ön terméke, szolgáltatása iránt érdeklődő Ügyfeleket gyűjtik, és nem használnak felesleges “Like duzzasztó” eszközöket, akkor próbáljon ki minket!

Hosszú távú eredménynövekedés

Amennyiben azért szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, mert azt várja, hogy ettől majd azonnal megsokszorozódnak Vállalkozása bevételei, akkor inkább NE rendeljen! A Facebook marketing és a Facebook PR, vagyis az általunk kínált oldalkezelési szolgáltatások, hosszútávú befektetések! Nem fognak egyik napról a másikra pénzt hozni, hiszen kapcsolatokat építünk. Ön élete párját rögtön feleségül kérte/igent mondott? Valószínűleg nem. A Facebook az emberek bizalmának megszerzésére egy fantasztikus eszköz.

Amennyiben valóban hosszútávon szeretne sikereket elérni, és 1 éven túl gondolkodik Cégében, marketingjében, akkor tudunk Önnek segíteni, viszont ebben az esetben az eredmények, és a bevételek exponenciálisan, vagyis egyre nagyobb mértékben fognak nőni. Ebben tudunk segíteni!

Ügyfeleink véleményei:

Egy fiatalokból álló profi csapattal dolgozunk együtt. A Snaf.hu csapata számára nincs lehetetlen, szinte bármit pillanatok alatt megoldanak. Elég csak pár szóban elmondanom kérésem, de ők már tudják is mit szeretnék, amit rugalmasan megoldanak. Szakmailag jól felkészültek, maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal!

Üdv,
Norbi

Czipa Norbert

Ügyvezető - Tulajdonos, Startpc Kft. - ÁruMánia

Jól megtalálják az alapvető dolgokat a posztokkal.

Drgác József

Ügyvezető - Tulajdonos, Valörtex

Frappáns, jól megfogalmazott szövegezésűek a posztok, nő az ügyfelek száma. Bármikor el tudjuk érni a kapcsolattartót. A hirdetéseknek köszönhetően nőtt a megkeresések és ezáltal a rendelések száma is.

Gömöri Károly Béla

Ügyvezető - Tulajdonos, mindenporzsák.hu

Alapvetően elégedett vagyok a munkájukkal.

Hagymási József

Ügyvezető - Tulajdonos, Hagymási Borozó

Rugalmasság, együttműködésre való hajlam. Egyéni megoldások.

Erős Gábor

Ügyvezető - Tulajdonos

Önállóan végzik a munkát és nem nagyon kell irányítani a munkafolyamatokat.

Kovács András

Ügyvezető - Tulajdonos

Mert mindent megcsinálnak helyettem, és minden rendben zajlik az oldalon, minden kérést kielégítenek.

Czelláth Krisztián

Ügyvezető - Tulajdonos, Hungarian Dental Clinic Letterkenny

Elég gyorsan nő a látogatóknak a száma.

Szlezsuk Róbert

Ügyvezető - Tulajdonos, Elenawebshop

Könnyebb és hatékonyabbá teszi a FB-s megjelenéseket a közös munka.

Lénárt Gergely

Ügyvezető - Tulajdonos, Nemzetközi Masszázs Akadémia

A kreativitással, és a képekkel elégedett vagyok. Jó együtt dolgozni.

Lénárt Gergely

Ügyvezető - Tulajdonos, Masszázs Szervíz

Mert mindent megcsinálnak helyettem, és minden rendben zajlik az oldalon, minden kérést kielégítenek.

Czelláth Krisztián

Ügyvezető - Tulajdonos, Hungarian Dental Clinic Letterkenny

Könnyebb és hatékonyabbá teszi a FB-s megjelenéseket a közös munka.

Lénárt Gergely

Ügyvezető - Tulajdonos, Nemzetközi Masszázs Akadémia

Abszolult ügyfél igény alapján működik az együttműködés, kreatívak a posztok. Egy szűk év alatt megötszöröződött az kedvelők száma.

Blazsó Gábor

Ügyvezető - Tulajdonos

Még viszonylag friss az együtt működésünk, de már most tapasztaljuk, hogy mennyire értik a dolgukat. Illetve ténylegesen teljes mértékben leveszik az ember válláról a közsségi portál szerkesztését, naprakszen tartását, stb… És remélem, hogy ez még sok egyéb pozitív dologgal ki fog egészülni a jövőben!

Tamási András

Ügyvezető - Tulajdonos

Alapvetően gyorsítja a kommunikációt a vásárlók felé. Egyszerű a kommunikáció velük, és segítőkészek. A hirtelen megkeresésekre is záros határidőn belül reagálnak, és igyekeznek megvalósítani a kéréseket is.

Nagy Csaba

Ügyvezető - Tulajdonos, Szentrox Kft.

Árak és megrendelési feltételek

Jelenlegi szabad Ügyfélkapacitásunk

A szabad kapacitást minden esetben Munkatársaink terheltsége határozza meg. Abban az esetben, ha nincs kellő kapacitásunk egy Facebook oldalra, addig üresedés, vagy létszámbővítés megvalósulásáig NEM tudunk új Ügyfeleket fogadni. Ilyen esetekben a megrendelőlap inaktívvá válik.

Az Új Ügyfeleink esetében a megrendelések befogadását a megrendelési sorrend valamint egyéb etikai és üzleti érdekek alapján valósítjuk meg.

A megrendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!

Kérdés esetén keresse Munkatársunkat!

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36-30/193-6272

E-mail: office@snaf.hu

Professzionális Facebook oldalkezelés megrendelése

 

Mi történik a megrendelés után?

1. Lépés

E-mailben kap azonnal egy visszaigazolást a megrendelésről.

2. Lépés

Munkatársunk telefonon egyeztet Önnel a megrendelés részleteinek pontosítása miatt.

3. Lépés

Munkatársunk előkészíti Önnek a papír alapú szerződést (igény esetén, ugyanakkor számunkra megfelelő a távollévők közt létrejött elektronikus szerződés is), melyet e-mailen eljuttat Önnek. A szerződést aláírva lehetőség szerint szkennelt, valamint papír alapú formában kérjük eljuttatni az egyeztetett postacímre.

4. Lépés

Amennyiben nincs még Céges Facebook oldala, úgy elkészítjük Önnek, ha pedig már van, akkor segítünk beállítani a szükséges jogosultságokat, hogy kezelni tudjuk az oldalt.

5. Lépés

Munkatársunk és automata Vállalatirányítási rendszerünk tájékoztatja Önt a szükséges beállításokról, melyeket Önnek csak el kell fogadnia, gyakorlatilag semmilyen szakmai ismeretet nem igényel.

6. Lépés

Amennyiben megkaptuk a szükséges jogosultságokat, az első számla kiegyenlítése után, akár 15 percen belül megjelenik első általunk készített posztja, hirdetése!

Kapcsolattartóján keresztül folyamatosan tudni fogja, mi történik a Facebook oldalával, illetve mindent látni is fog oldalkezelési tevékenységünkből, valamint a Facebook oldalkezelési piacon egyedülálló Vállalatirányítási rendszerrel kombinált Ügyféltájékoztató rendszerünknek köszönhetően Ön minden tevékenységünkről, melyet az Ön oldalán végzünk e-mailes tájékoztatást kap az együttműködésünk teljes ideje alatt.

Amennyiben egyéb speciális igénye van (pl. angol nyelvű oldalkezelés, több poszt írása, stb.), akkor kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat a lap alján található űrlap segítségével, vagy hívja a 06-30/193-6272-es telefonszámunkat.


FONTOS! Az itt megadott rendelési adatok alapján automatikusan kerül kiállításra a szerződés, így kérem nagyon pontosan adja meg az adatait a szerződés véglegesítéséhez. Jelen űrlap kitöltése “Távol lévők között létrejött szerződésnek” minősül melyet papír alapon is megerősítenek a felek. Erről olvassa el a Facebook oldalkezelés Általános szerződési feltételeit.

Gyakori Kérdések a Céges Facebook oldalkezeléssel kapcsolatban

Hogyan tudom megrendelni?

Professzionális Facebook marketing és PR tevékenységünk Facebook oldalkezelési csomagját a lenti űrlapon tudja megrendelni, vagy szükség eseténaz alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: 06-30/193-6272
E-mail: office[@]snaf.hu

Mennyibe kerül?

Szolgáltatásunk fix, havi díjas rendszerben vehető igénybe, így kiszámítható, tervezhető, és rendkívül kedvező.

A havi díjak nem fognak változni a későbbiekben sem, mikor akár már több ezres nagyságrendű lesz Like-olóinak száma.

Szolgáltatásunkat havi nettó 49.200 Ft-ért veheti igénybe, mely minden költséget tartalmaz (kivéve a Facebook-nak fizetendő hirdetési díjat). Tartalmazza a posztok írásának, képek és videók szerkesztésének, a hirdetéskezelésnek, valamint a Facebook rajongók gyűjtésének, kampánytámogatásnak és a reakciók kezelésének teljes díját.

A Facebook-nak fizetendő díj, havonta minimum 15.000 Ft, de természetesen ennél magasabb keretet is megadhat, ezt is külön felár nélkül kezeljük.

Mi történik a megrendelés után?

Mi történik a megrendelés után?

1. E-mailben kap egy visszaigazolást a megrendelésről.

2. Munkatársunk telefonon egyeztet Önnel a megrendelés részleteinek pontosítása miatt.

3. Munkatársunk előkészíti Önnek a papír alapú szerződést, melyet e-mailen eljuttat Önnek. A szerződést aláírva lehetőség szerint szkennelt, valamint papír alapú formában kérjük eljuttatni az egyeztetett postacímre.

4. Amennyiben nincs még Céges Facebook oldala, úgy elkészítjük Önnek, ha pedig már van, akkor segítünk beállítani a szükséges jogosultságokat, hogy kezelni tudjuk az oldalt.

5. Amennyiben megkaptuk a szükséges jogosultságokat, az első számla kiegyenlítése után, legkésőbb 48 órával már megjelenik első általunk készített posztja!

Kapcsolattartóján keresztül folyamatosan tudni fogja, mi történik a Facebook oldalával, illetve mindent lát is.

Mi történik, ha mégsem jön be a dolog?
Szerződésünket a szerződés vonatkozó pontjai alapján, bármikor felmondhatja, amennyiben úgy érzi, hogy nem olyan minőségű szolgáltatást nyújtunk, ami segíti Önt Üzleti eredményei növelésében.
Mennyi időn belül térül meg a befektetés?

Ez egy nagyon jó kérdés. Napra pontos választ sajnos nem tudunk adni. Egy dolgot majdnem biztosan állíthatunk: nem az első hónapban!

A Facebook marketing egy rendkívül összetett és “szövevényes” közösségi háló, melynek eredményei, több tényezőtől is függnek:

  • Mikor készült el Facebook oldala?
  • Hány Like-olója van, a kezdetekkor?
  • Milyen témakörű a célközönség?
  • Milyen aktív az adott célközönség?
  • Az Ön Üzleti koncepciójától. stb.

A fentieken kívül számos tényező befolyásolhatja egy Facebook oldal megtérülésének idejét, azonban néhány tapasztalati tényt el tudunk mondani ezzel kapcsolatban:

  1. Általában az első hónap még nem termeli ki az oldalkezelés és a hirdetési díjakat, bár erre is több ellenpéldát tudunk mondani, tehát ez sem egy általános szabály
  2. A Facebook oldalkezelésben hosszú távon érdemes gondolkodni. Csak akkor kezdjen bele, ha hosszútávú marketing eszközként gondol a Facebook oldalra.
  3. Előbb-utóbb mindig pozitívra fordul a Facebook marketing sikere! Mivel hónapról hónapra nő az aktív Like-oló szám, és egyre jobban aktivizálva lesznek a potenciális Ügyfelek, továbbá más kampányát is tudjuk támogatni a Facebook marketing segítségével, így biztosan állítjuk, hogy hosszútávon nyereséges lesz a befektetése. Lehet, hogy nem 1-2 hónapon belül, de az általános tapasztalatink azt mutatják, hogy legkésőbb 6-10 hónapon belül már kőkemény nyereséget termelünk Önnek!
Meddig érdemes ezt csinálni?

Véleményünk szerint a Facebook marketinget kis túlzással a Vállalkozás végéig érdemes csinálni!

Lehet, hogy vannak olyan időszakok, amikor nincs szezon, ugyanakkor az a tapasztalat, hogy pont ezekben az időszakokban fontos, hogy folyamatosan kommunikáljunk Ügyfeleinkkel és ne hagyjuk Őket parlagon. Ha a szezonok között is lelkiismeretesen foglalkozunk potenciális Ügyfeleinkkel, akkor a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt az Ügyfelek a következő szezon beindulásakor  búsásan meghálálják.

Abban az esetben, azonban, nem javasoljuk a Facebook marketinget, ha a havidíjat az utolsó fillérjeiből akarja összerakni a Cég. Ez nem csodafegyver, ami 1 héten belül ismét vásárlók millióit viszik Önhöz. Egyedül ilyen esetben, vagyis mikor valamilyen kétségbeesett megoldást keresünk a Cégünk megmentésére. Akkor nem mi vagyunk a megoldás, mi akkor tudunk segíteni, ha Ön nem túlélni, hanem fejlődni szeretne Cégével!

Még egy esetben nem javasoljuk a Facebook marketinget: ha a Facebook haldoklik. Szerencsére most erről szó sincs, de amennyiben a Facebook felhasználóinak száma nem éri el Magyarországon a pár százezret, akkor nem javasoljuk. Ugyanakkor mivel jelenleg a Facebook felhasználóinak száma több mint 5 millió, és dinamikusan növekszik, ezért ez a veszély jelenleg nem áll fenn!

Van-e hűségidő?

Jelenleg hűségidő nincs. A szerződés értelmében 1 hónapos felmondási idővel a szolgáltatásunkat lemondhatja.

Ugyanakkor fontos elmondani, hogy a Facebook oldalkezelés nem úgy hoz igazán nagy eredményeket, ha kampányszerűen alkalmazzuk, hanem akkor leszünk igazán sikeresek, ha folyamatosan megtalálnak, találkoznak velünk a potenciális Ügyfeleink. Tehát amikor megrendeli, akkor úgy gondolkodjon, hogy ez egy hosszútávú, a jövőben Cég és a Cég Ügyfeleinek szerves részét képező marketing eszközt rendel.

Ez olyan mint a weboldal. A weboldalát is csak kampányidőszakban működteti? Persze, hogy nem. Ugyanígy kell gondolkodnia a Facebook oldalkezelésünkről, amennyiben sikeres és hosszútávon jövedelmező Facebook oldalt szeretne!

Teljes jogosultságot kell adnom a Facebook oldalamhoz?
Az általunk kezelt Facebook oldalaknál nem kérünk adminisztrátori jogosultságot, így Önnek nem kell attól tartania, hogy elvehetjük a Facebook oldalát. Mi csupán szerkeszteni tudjuk az oldalt, de a tulajdonjog és az irányítás minden esetben az Ön kezében marad. Bármikor ha úgy dönt vissza tudja venni felhasználóinktól a jogosultságot, így Facebook oldala maximálisan biztonságos marad!
Mit jelent, a hirdetési összeg?

A sikeres Facebook oldalakhoz ma már elengedhetetlen a fizetett hirdetések megvalósítása. A Facebook a felhasználók által jól látható helyeken hirdetési lehetőségeket kínál fel, ahová mi elhelyezzük az Ön hirdetését.

Amennyiben valaki valamilyen aktivitást mutat ezen hirdetésekkel kapcsolatban (Like-olja az oldalát, kattint, stb.) akkor a Facebook egy bizonyos összeget levon a mi hirdetési fiókunkból. Ezt hívjuk hirdetési összegnek.

Ez az összeg, mivel közvetlenül a Facebooknak kerül befizetésre, így havidíjunk nem tartalmazza, ezt a Facebook-nak fogja Ön fizetni. Ez ma már egy sikeres Facebook oldal alapeleme.

Láthatom-e a megjelenés előtt a megírt posztokat?
Szakértő kommunikációs szakembereink minden esetben előre időzített formában készítik a Facebook posztokat, így természetesen Önnek van lehetősége a posztok megjelenítése előtt azokat ellenőrizni, sőt akár módosítani, vagy akár törölni is.
Angol nyelvű Facebook oldalak kezelését vállalják-e?

Igen, vállaljuk Facebook oldalak angol nyelven történő kezelését is. Ennek részleteiről kérem kérdezze Munkatársunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +36-30/193-6272
e-mail: office[@]snaf.hu

Nekem speciális célcsoportom van, biztos, hogy nekik szóló posztokat is tudnak írni?

Kommunikációs szakemberekkel dolgozunk, akiknek jellemzően újságírói tapasztalataik is vannak. Banki, biztosítási területtől kezdve egészen a belépéstechnika, sőt akár prémium ásványvizekkel kapcsolatos témákban is sikerült nagyon színvonalas posztokat írnunk, Ügyfeleink megelégedettségére.

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön tevékenységi területében nem tudunk sikeres posztokat írni, próbáljon ki minket!

Honnan tudják majd mit kell írni?

Megrendelés után részletesen átbeszéljük Önnel az elképzeléseit, a lehetséges témákat és a tematikát, továbbá folyamatosan figyeljük az interneten fellelhető témába vágó forrásokat és természetesen a konkurenciáit.

A fentieken túl pedig rendszeresen egyeztetünk majd Önnel a következő időszak posztjaival kapcsolatban. Ugyanakkor Ön bármikor előre meg tudja nézni, vagy akár utólag is kérheti a posztok moderálását, javítását szükség esetén, így egészen biztos lehet benne, hogy mindig az ideális posztok kerülnek ki Facebook oldalára.

Olvasson bele szakértőink által írt Facebook marketing blogunkba is:

Élménybeszámoló a 2017-es Marketing Expóról

Hatalmas várakozások, földöntúli eredmények   A jelenlegi vállalkozásom 2010. október 15-én, a második marketing expo napján alakult. Aznap reggel megalapítottam a Kft-met, utána pedig elmentem a Marketing Expo-ra. Mint oly sokan én is nehezen „gyűjtöttem össze”...

bővebben

Holnap Marketing Expo – Nem leszünk elérhetőek

Mint arról korábban hírt adtunk Vállalkozásunkat az a megtiszteltetés érte, hogy kiállítóként vehetünk részt Magyarország egyik legrangosabb marketing konferenciáján a KKV Marketing Expo-n. Ennek okán a holnapi napon nem leszünk elérhetőek sem telefonon, sem pedig...

bővebben

Hogyan készítsünk céges Facebook oldalt?

Bár a Facebook valamennyi funkcióját úgy készíti el, hogy az a lehető legfelhasználóbarátabb legyen, mégis több Cégvezető úgy láthatja, hogy a Facebook-on nem könnyű Céges Facebook oldalt készíteni. Nekik készítettünk egy egyszerű útmutatót: Hogyan kell Céges Facebook...

bővebben

Facebook borítókép helyére Facebook “borítóvideó”-t!

Izgalmas újítás látott napvilágot nemrégiben a Facebook-on. Már van lehetőségünk arra, hogy Üzleti Facebook oldalainkhoz a statikus borítókép helyét átváltsa egy dinamikus videó. De vajon mi értelme van ennek, és hogyan szolgálja ez az újítás az Ön Vállalatának az...

bővebben

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, kérjük töltse ki az űrlapot, melyre kollégáink 48 órán belül válaszolnak, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken.

Ügyfélszolgálat: 06-30/193-6272
E-mail cím: office@snaf.hu

Cégnév: SNAF.HU Plus Kft.
Ügyvezető: Tóth László
E-mail címe: ugyvezeto[@]snaf.hu
Cégjegyzékszám: 13-09-168167
Adószám: 22989631-2-05
Bankszámlavezető bank: K&H Bank
Számlaszám: 10402733-50526575-81691008


A honlap további használatával Ön elfogadja a Sütik használatát (szinte minden weboldalon vannak Sütik) További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás